Ja, Parcify kan een maandelijkse rekeninguittreksel voor je opmaken. Let op! Dit enkel voor een klein deeltje van het bedrag dat u voor uw verzending betaalt.

Wanneer je een pakje verstuurt, betaal je via ons platform aan de koerier die jouw pakje naar de eindbestemming zal brengen. Parcify houdt een klein deeltje van dit bedrag in (het commissiebedrag) om het beheer van het platform te kunnen bekostigen. Enkel dit kleine deeltje van het totaalbedrag dat je betaalt, is een inkomst voor Parcify. Dit betekent dat Parcify ook enkel voor dit kleine deeltje van het totaalbedrag een rekeninguittreksel aan jou kan uitschrijven.

Het resterende en grootste deel van het bedrag wordt rechtstreeks doorgestort naar de koerier die uw pakje naar de eindbestemming zal brengen. Dit is dus GEEN inkomst voor Parcify waardoor Parcify hier dan ook GEEN rekeninguittreksel voor kan uitschrijven. Indien je een maandelijkse rekeninguittreksel bij Parcify aanvraagt, krijg je hierbij in bijlage altijd ook een overzicht van alle verzendingen die je de afgelopen maand hebt laten uitvoeren. Op dit overzicht kan je dan het totaalbedrag terugvinden van al de verzendingen die je de afgelopen maand liet uitvoeren. 

We verduidelijken met een voorbeeld.

Dit krijg je maandelijks in jouw mailbox indien je in jouw profiel het ‘maandelijks overzicht’ aanvinkt:

  • Rekeninguittreksel Parcify

Totaal van de ingehouden commissie door Parcify.

  • Overzicht verzendingen

Totaal van alle verzendingen en hun totaalprijs.

Wens je het maandelijkse rekeninguittreksel met het overzicht van alle verzendingen automatisch in jouw mailbox te ontvangen? Dat kan eenvoudig!

  1. Vul jouw bedrijfsnaam aan in jouw profiel.
  2. Vink in de applicatie of op het webplatform bij jouw profiel het vakje aan:

🙄 Heb je feedback over dit artikel? Super!

Deel je mening over dit artikel door te klikken op één van onderstaande emoji. Wij zijn er natuurlijk ook om aanvullende vragen te beantwoorden. Klik dan gewoonweg op het chat icoontje! 😍

Did this answer your question?