We vragen het akkoord voor de betaling voor we op zoek gaan naar een chauffeur. Als de ontvanger je vraag tot betaling weigert, wordt je levering geannuleerd en brengen we je hiervan op de hoogte met een melding. Als je met je klant afspraken maakt over de levering, is het een goed idee om uit te leggen hoe de app werkt. Hij kan ons uiteraard ook altijd contacteren als hij nog vragen heeft.