Bij het aanvragen van een levering zal je de grootte van je pakje moeten ingeven. Je aanvraag zal daarna alleen worden gekoppeld aan koeriers die voldoen aan de voorwaarden van de levering.

• Small: Items die in een rugzak passen. Zoals een smartphone of een schoenendoos (max. 8kg; 35cm breed x 45cm lang x 45cm hoog).
  • Medium: Items die in een auto passen. Zoals een TV of een koffer ( 1 pakje max. 20kg, 1 levering met meerdere pakjes max. 80kg; 50cm breed x 110cm lang x 50cm hoog).
  • Large: items die in een busje passen. Zoals een wasmachine of een fiets (1 pakje max. 20kg, 1 levering met meerdere pakjes max. 400kg 140cm breed x 220cm lang x 120cm hoog).