😍 Het gebruiksgemak van Parcify

1. Wanneer je online winkelt moet je het Parcify adres invullen in de checkout. Dit is het adres van ons depot, waar alle pakjes kunnen worden afgeleverd.
  2. Van zodra het pakje in ons depot aankomt, zal je op de hoogte worden gebracht via een notifcatie en/of e-mail. Zorg ervoor dat je een Parcify account hebt zodat we het pakje, dat bij ons is aangekomen, met je account kunnen koppelen.
  3. Plan de levering van je pakje op een voor jou gewenst tijdstip en locatie. Wij leveren 7 dagen per week, van 8u ‘s ochtends tot middernacht.
  4. We sturen je een notificatie wanneer de koerier onderweg is
  5. Ontvang je pakje! 😀

📱Nu starten? Download onze app!

We hebben een app voor Android en iOS.