Iedereen wil uniek zijn (en natuurlijk ben je dat! 🙉) maar het kan gebeuren dat meerdere gebruikers dezelfde naam hebben. Het Parcify team heeft verschillende manieren om uit te zoeken van wie pakjes zijn. Indien er na deze controle nog steeds onduidelijkheid heerst, zullen wij je een persoonlijke boodschap sturen om ervoor te zorgen dat het pakje bij de rechtmatige eigenaar wordt afgeleverd.