Vast in het verkeer of is er iets anders tussengekomen? Geen zorgen, daarom zijn wij er.

✏️ Hoe verander ik mijn levertijd?

Klik op het chat icoontje in de app, en laat ons weten wanneer we de levering moeten uitvoeren. Laat ons dit tenminste 1 uur van tevoren weten, zodat we de koerier op de hoogte kunnen brengen.

🕑 Kan ik mijn levertijd in de app wijzigen?

Wij werken elke dag aan de optimalisatie van onze applicatie en om je de flexibiliteit die je nodig hebt te geven. Je kan de levertijd momenteel nog niet wijzigen in de applicatie, maar van zodra deze toepassing beschikbaar is zullen we je hierover informeren.