Heb je een geweldig paar schoenen gekocht op Zalando en besloten om ook een high-tech snufje te bestellen op Coolblue? Geen probleem, je hoeft niet twee keer thuis te blijven. Je kan tot drie pakjes tezamen bij jouw thuis (of waar je maar wil) laten leveren.

🚀 Hoe moet ik te werk gaan?

Klik op het chat icoontje in de app en laat ons weten dat je binnenkort nog een ander pakje verwacht. Ons team zal ervoor zorgen dat je pakjes geleverd worden op het gewenste tijdslot.