Je kan overal een account aanmaken en de app kan overall gedownload worden, maar verzenden is nog niet meteen mogelijk vanuit heel België. Wanneer je een levering aanvraagt vanuit een plaats waar Parcify nog niet beschikbaar is, zal je dat direct meegedeeld worden. Verzenden met Parcify is momenteel mogelijk vanuit heel Vlaanderen en Waals-Brabant.

Niet zeker of je ook pakjes kan verzenden vanuit jouw postcode? Kijk dit dan snel even na door je postcode in te voeren op de homepagina van onze website.