Na het aanmaken van een pakje, zal je de mogelijkheid krijgen om in het platform een betaling aan de ontvanger van het pakje aan te vragen. Dit wil zeggen dat de ontvanger bij de aflevering, via de app, voor zijn pakje betaald.

Dankzij deze feature kan je, bijvoorbeeld als handelaar, eenvoudig je goederen verzenden zonder je zorgen te maken over de betaling.