Bij het aanvragen van een levering zal je de grootte van je pakje moeten ingeven. Je aanvraag zal daarna alleen worden gekoppeld aan koeriers die voldoen aan de voorwaarden van de levering.

• Fiets: Items die in een rugzak passen. Zoals een smartphone of een schoenendoos (max. 6kg; 40cm breed x 30cm lang x 20cm hoog).
  • Auto: Items die in een auto passen. Zoals een TV of een koffer (max 1,5m³, max 30kg per individueel pakket and max 400kg in totaal).